Opgelet: 3 dagen op voorhand bestellen
vanaf 4 personen
Japans tafelgebeuren, kokkerellen met oosters getinte kleine vlees- en visstukjes die worden gebraden op de teppanplaat. Bakken met de teppan yaki is bovendien gezond. boter of olie heeft u niet nodig. Verras uw gasten met deze niet-pikante lekkernijen: rundbeef lemon, kipfilet kushiyaki, naganoburger, varkenshaasje yamato, eend massala, kikkerbil groen, zalm, Japanse flower, scampi shikoku, ananas peper en spekworst
Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.
Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.
Heerlijke puree met wortelen.
Met puur rundvlees
Italiaanse américainbereiding met o.a. olijfolie,parmesan en pesto.