Filters
Preferences
Zoek

Kalfslever

€23,50 per kg

Opgelet: 1 dag op voorhand bestellen

Kalfslever heeft een specifieke en milde smaak en bevat veel vitamine D12. Heerlijk gebakken in de pan met een uitje en wat spek.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€11,50 per kg €11,50 per kg

Dinsdag gehaktdag:
Bij aankoop van 1kg gehakt -> afhaling op dinsdag -> +1/2kg Gratis

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Vol au vent

Vol au vent

€19,50 per kg €19,50 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Gyros

Gyros

€16,50 per kg €16,50 per kg

Versneden en gekruid varkensvlees.

Afbeelding van Klaargemaakte stoverij

Klaargemaakte stoverij

€17,95 per kg €17,95 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Gevogeltegyros

Gevogeltegyros

€16,50 per kg €16,50 per kg

Versneden en gekruid gevogeltevlees.