Opgelet: 1 dag op voorhand bestellen
Kalfslever heeft een specifieke en milde smaak en bevat veel vitamine D12. Heerlijk gebakken in de pan met een uitje en wat spek.
Dinsdag gehaktdag: Bij aankoop van 1kg gehakt -> afhaling op dinsdag -> +1/2kg Gratis
Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.
Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.
Versneden en gekruid varkensvlees.
Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.
Versneden en gekruid gevogeltevlees.