Filters
Preferences
Zoek

Gentse kop

€16,60 per kg

Gentse kop is een traditioneel recept waarbij hoofdvlees en varkenstongen worden gekookt en vermengd met bouillon en fijne kruiden. Op die manier wordt een lekker stukje charcuterie verkregen.Onze Gentse kop is een eigen bereiding.

This product has a minimum quantity of 50
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€11,50 per kg €11,50 per kg

Dinsdag gehaktdag:
Bij aankoop van 1kg gehakt -> afhaling op dinsdag -> +1/2kg Gratis

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Americain préparé

Americain préparé

€16,50 per kg €16,50 per kg

Met puur rundvlees

Afbeelding van Rosbief

Rosbief

€25,50 per kg €25,50 per kg

Een rosbief kan zowel afkomstig zijn van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil als van het bloemstuk of de muis. De rosbief wordt panklaar, dus zonder zeen, vlies of vet geleverd en dient gebraden te worden zodat het binnenste vlees nog rood blijft.

Afbeelding van Puree

Puree

€9,50 per kg €9,50 per kg

Klassieke aardappelpuree.

Afbeelding van Varkenshaasje

Varkenshaasje

€20,50 per kg €20,50 per kg

Het varkenshaasje is het edelste stuk van het varken. Dit langwerpige stuk varkensvlees bevat, niettegenstaande het een spier is, weinig bindweefsel.