Filters
Preferences
Zoek

Rundsfilet d'Anvers

€45,40 per kg

Typisch voor Filet d'Anvers of gezouten rundsfilet is dat men gebruikmaakt van de spier van het muisstuk, een zeer mager, maar ook vrij taai stuk vlees. Het vlees wordt gepekeld, gerijpt en ten slotte gerookt.

This product has a minimum quantity of 50
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€11,50 per kg €11,50 per kg

Dinsdag gehaktdag:
Bij aankoop van 1kg gehakt -> afhaling op dinsdag -> +1/2kg Gratis

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Varkenswangetjes

Varkenswangetjes

€20,95 per kg €20,95 per kg

Opgelet: 2 dagen op voorhand bestellen

Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

Afbeelding van Beemster jong

Beemster jong

€19,95 per kg €19,95 per kg

Jonge zachte kaas met romige smaak.

Afbeelding van Americain préparé

Americain préparé

€16,50 per kg €16,50 per kg

Met puur rundvlees

Afbeelding van Kalfsgehakt

Kalfsgehakt

€13,50 per kg €13,50 per kg

Gehakt bereid met kalfs- en varkensgehakt