Opgelet: 3 dagen op voorhand bestellen
vanaf 4 personen
Gepocheerde zalm, parmaham met meloen, perzik met tonijn, tomaat-garnaal, rundsrosbief, gevuld eitje, gerookte zalm, gerookte heilbot, gebakken kip drumstick, beenham met asperges, eendenpastei op witloofblaadje, tomaat-mozarelle spiesje, diverse rauwkostsalades, aardappelsalade, aangepaste koude sausjes, broodjes en boter, afgewerkt met vers fruit.
Dinsdag gehaktdag: Bij aankoop van 1kg gehakt -> afhaling op dinsdag -> +1/2kg Gratis
Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.
Huisbereide bolognaisesaus.
Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.
Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.
100 % puur gemalen rauw mager rundvlees.